יש המון מתכונים ללחם כוסמת, וזה תמיד דורש השריה של לילה או לפחות כמה שעות
אבל מה לעשות שלא תמיד אנחנו מתוכננים מראש, ולפעמים מתעוררים בבוקר עם קרייבינג מטורף ללחם טעים עם קראסט וציפוי גרעינים? :)
אז את הלחם הזה מכינים במהירות, חמש דקות עבודה וחצי שעה בתנור
אחכ צריך לחכות שיתקרר כדי לפרוס
אפשר לשמור עטוף במגבת למשך כמה ימים או להקפיא אחרי שפרסתם ולחמם בטוסטר
תצטרכו קמח כוסמת - אפשר לקנות קמח אבל יותר טעים לטחון לבד בבלנדר, זה באמת ממש קל
וקמח טף דק או מלא, אפשר גם להחליף אותו בקמח אחר או עוד כוסמת