סגנון הבישול האהוב עלי בעולם הוא האסייתי
אני מכורה לסושי, לתבשילים הודים ולמנות אסייתיות
מוכנה לאכול אותם כל יום
יש בהם שילוב של כל מה שאני אוהבת - חריף, מתובל, ירקות, ויחד עם זאת מזין ובריא ולרוב גם לא משמין
בדרך כלל נוטים לחשוב שצריך להשקיע המון עבודה בהכנה של מנות כאלה, אבל אני תמיד מוצאת קיצורי דרך
אחד הקיצורים המוצלחים ביותר הוא רטבי קארי מוכנים של חברת ארוי-די, זו שמייצרת את קרם הקוקוס בקרטון הירוק.
אפשר למצוא אותם במדפים האסייתים במרכולים
אם לא תשיגו, אפשר לתבל לבד לפי הפירוט בהמשך
שימו לב שזה יוצא חריף!! אם רוצים פחות חריף- אפשר להשתמש רק בחצי שקית של הרוטב ולהוסיף במקום קרם קוקוס, או להכפיל את כמות המצרכים (מלבד הרוטב)
שימו לב 2#: הרוטב צמחוני אבל לא טבעוני כי הוא מכיל רוטב דגים. אם רוצים טבעוני- מתבלים כפי שמפורט בהסבר למי שלא השיג את הרוטב, כמובן ללא רוטב דגים