הוא נותן לנו אנרגיה, לא מעמיס, מנקה את מערכת העיכול ומזין אותנו בויטמינים ומינרלים
הרבה אנשים אומרים לי- אבל שייק זה לא טעים!
אני לא אוהב, הילדים שלי לא ישתו את זה!
אז זהו שאפשר להכין אותו ממש ממש טעים, בלי לוותר על הבריאות
אז איך להכין שייק מוצלח?
כלל ראשון
אם אתם כבר חזקים בעולם השייקים, או אוהבים את טעם העלים הירוקים- תכניסו הרבה מהם, כמה שיותר- יותר בריא
אבל לרוב האנשים הטעם הזה הוא חזק ולא עובר בקלות, לכן אני ממליצה להתחיל בכמויות קטנות יחסית, ובהדרגה להוסיף יותר.
בעיקר אם מתחילים להכין לילדים, הכניסו 3-4 עלים בשלב הראשון
לאחר שיתרגלו לטעם תוכלו להוסיף ולהגיע לכמות יפה שתיתן לכם הרבה ערך תזונתי.
באיזה עלים אפשר להשתמש? הכל! בתמונה למטה רואים קייל ובקצ'וי, שניהם נהדרים, אפשר גם פטרוזיליה, עלי תרד, עלי בייבי באמת כל מה שתמצאו. אבל חשוב מאוד לקנות עלים אורגנים. הסבר למה תמצאו בכתבה: אורגני- זה באמת חשוב?