מצאתי בחנות מוצר חדש, הוא נראה ומרגיש כמו טופו אבל עשוי לחלוטין מחומוס
הטעם קצת שונה, אבל לדעתי טעים והיתרון הגדול הוא הערך התזונתי החשוב שיש לחומוס
הכנתי אותו כמו שאני מכינה טופו- חתוך לקוביות ומטוגן, ועשיתי מבחן טעימה בבית
שתי ילדות בררניות אמרו לא טעים, הילדה של השכנים דווקא אהבה
יש לי תכנון לנסות את זה שוב עם תיבול של דבש וסויה, אולי ככה יאהבו
בינתיים שילבתי אותו עם אנטיפסטי שנשאר לי במקרר- תחתיות ארטישוק וחצילים, אבל אפשר גם עם ירקות אחרים כמובן
התיבול לא חריף, למרות הוואסבי, וממש מוצלח, אבל תמיד אפשר לוותר עליו או להחליף בצ'ילי אם אין לכם