לחם שטוח מקינואה בלבד
ללא גלוטן, טבעוני, שאפשר לתבל איך שמתחשק לכם
נסו להוסיף לו שבבי בצל, עשבי תיבול יבשים, שומשום או גרעינים..
לחם קינואה שטוח
¾ כוס קינואה (135 גרם)
¼ כפית מלח
½ כפית אבקת אפיה
½ כוס (120 מ"ל) מים
¼ כפית תבלינים לבחירתכם- אפשר פלפל קאיין, עשבי תיבול, אבקת שום ועוד
משרים את הקינואה במים חמימים למשך שעה (אם ממש ממהרים אז אפשר להסתפק ברבע שעה)
מסננים ומעבירים לבלנדר או מעבד מזון יחד עם שאר החומרים
טוחנים לבלילה חלקה ושופכים לתבנית משומנת
אופים ב 230 מעלות כ 25 דקות, מוציאים מהתבנית ואופים 10 דקות נוספות על רשת התנור